Over De gids vertelt: Mosa Mystica

16 jun

De gids vertelt: Mosa Mystica

De gids vertelt: Mosa Mystica

Koen Broucke (°1965 in Sint-Amandsberg) is kunstenaar, maar ook wandelaar. Zijn tentoonstelling ‘Mosa Mystica’ is een mooie combinatie van beide activiteiten. 

zondag 16 juni 2024 om 10:30 uur

Zijn schilderijen en tekeningen zijn reflecties naar aanleiding van vijf jaar wandelen in de Maasvallei. Dat is momenteel zijn locatie, nadat hij studeerde in Antwerpen en Brussel en resideerde in Italië, Schotland en Finland. De tentoonstelling verwijst o.a. naar zijn observaties van de natuur in de verschillende seizoenen, naar de klimaatopwarming en naar originele locaties (oude ruïnes, verborgen grotten…).

‘Mosa Mystica’ loopt nog in de Halle tot zondag 16 juni. Die dag krijg je de kans om de expo te bezoeken met Georges Vannuten als gids. Naast zinvolle duiding zorgt hij traditiegetrouw ook voor een persoonlijke noot en een relativerende touch, uiteraard met veel respect voor de artiest.

Wie deze unieke gidsbeurt niet wil missen, wordt op 16 juni om 10.30u verwacht in de Halle (Markt 1 in Geel). De toegangsprijs voor de tentoonstelling bedraagt 1 euro. Om ervoor te zorgen dat de groep voor Georges overzichtelijk blijft, vragen we u om vooraf in te schrijven via davidsfondsgeel@gmail.com. Tot dan!

Labels: Kunst & Cultuur1 sessieBezoek met gidsCultuurregio Kempen