Workshop Fingerfood
met Christof Lauwers en Hannes Vangenechten
Op vraag van het bestuur van Davidsfonds Geel introduceerden Christof Lauwers en Hannes Vangenechten de geïnteresseerden op donderdag 27 april in de wereld van de fingerfood. Zalig om door twee specialisten op sleeptouw genomen te worden in de bakkerij van Sint Jozef Geel.
Christof Lauwers en Hannes Vangenechten toonden ons de nieuwste technieken om mellowcakes te maken en we mochten meehelpen om het koekje en de marsmallow door de chocolade te halen. Ze creëerden voor ons een heerlijk desserthapje, opgebouwd uit verschillende elementen en met verschillende smaken. Christof en Hannes, beiden gepassioneerde leerkrachten, kennen de moderne keuken en toestellen als geen ander en vertelden honderduit over het gebruik ervan. We kregen heel wat praktische tips voor het thuisbakken.
Het werd een leerrijke en gezellige avond die perfect werd afgerond: we kregen de afgewerkte creaties mee naar huis. Heerlijk!