Workshop Fingerfood

Workshop Fingerfood

met Christof Lauwers en Hannes Vangenechten

op 2 mei 2023 om 19:30

Op vraag van het bestuur van Davidsfonds Geel introduceerden Christof Lauwers en Hannes Vangenechten de geïnteresseerden  op donderdag 27 april in de wereld van de fingerfood. Zalig om door twee specialisten op sleeptouw genomen te worden in de bakkerij van Sint Jozef Geel.

Christof Lauwers en Hannes Vangenechten toonden ons de nieuwste technieken om mellowcakes te maken en we mochten meehelpen om het koekje en de marsmallow door de chocolade te halen. Ze creëerden voor ons een heerlijk desserthapje, opgebouwd uit verschillende elementen en met verschillende smaken. Christof en Hannes, beiden gepassioneerde leerkrachten, kennen de moderne keuken en toestellen als geen ander en vertelden honderduit over het gebruik ervan. We kregen heel wat praktische tips voor het thuisbakken.

Het werd een leerrijke en gezellige avond die perfect werd afgerond: we kregen de afgewerkte creaties mee naar huis. Heerlijk!

Fingerfood

 

Fingerfood - mellowcake

Christof Lauwers en Hannes Vangenechten

Fingerfood - resultaat

Fingerfood voor thuis

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit