Georges Vannuten als gids bij de expo van Tom Liekens

Georges Vannuten als gids bij de expo van Tom Liekens

op 8 juni 2023 om 21:34

Rondleiding door Gelenaar Georges Vannuten doorheen het werk van Tom Liekens

De 16 aanwezigen op de slotdag van de expo van Tom Liekens in de Halle (zondag 4 juni 2023) konden genieten van een uitermate boeiende rondleiding door Georges Vannuten. De gids zorgde voor een evenwichtige mix van informatie over de thematiek en de gebruikte technieken van de kunstenaar, een fikse dosis humor en een snuifje gezonde maatschappijkritiek. Wie nog eens op pad wil met Georges Vannuten, houdt best de website van Davidsfonds Geel in de gaten, want deze belevenis is alleszins voor herhaling vatbaar.

Tom Liekens - 2

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit