De gids vertelt: Middlegate

De gids vertelt: Middlegate

op 3 december 2023 om 10:00

Met de derde editie van Middlegate werd in Geel opnieuw een unieke tentoonstelling georganiseerd: een mix van kunstwerken van bekende artiesten en van ‘outsider art’.

Davidsfonds Geel kon Georges Vannuten overtuigen een fijn groepje geïnteresseerden te voorzien van spitse commentaar bij deze expo. Hermetische kunstwerken werden zo plots helder, zonder dat de gids overkwam als alwetende kunstpaus of als schoolmeester. En de knipoog was nooit veraf. Een rondleiding van ruim drie en een half uur die nooit saai werd: niet evident! Wij kijken alvast uit naar een volgende tentoonstelling...

IMG_3689

IMG_3682

Middlegate OPZ

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit