De gids vertelt: Tarmac Zero One

IMG_3793[1]-1.jpg

De gids vertelt: Tarmac Zero One

op 17 maart 2024 om 10:15

De tentoonstelling Tarmac Zero One in de Halle bezoeken is sowieso de moeite waard, maar met een gids als Georges Vannuten wordt dat bezoek automatisch memorabel.

Op 17 maart kondigen een twintigtal mensen dat ervaren. Georges combineerde het omschrijven van de kunstenaars van het Meerhoutse kunstcollectief met het wijzen op interessante details van hun creaties, het relativeren van kunst en het debiteren van leuke oneliners. Het voorziene uur vloog voorbij.

Wij kijken alweer uit naar de volgende tentoonstelling!

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit