Over De gids vertelt: expo Tom Liekens in De Halle

04 jun

De gids vertelt: expo Tom Liekens in De Halle

Op vraag van Davidsfonds Geel leidt Georges Vannuten ons door de expo van Tom Liekens.

zondag 4 juni 2023 om 10:30 uur

Zondag 4 juni is de allerlaatste dag waarop de tentoonstelling van Tom Liekens in De Halle nog te bekijken valt. Gelenaar Georges Vannuten investeert met plezier een deel van zijn vrije tijd om u rond te leiden.
Om 10.30u staat hij klaar aan de ingang (Markt 1). De toegangsprijs voor de expo bedraagt 1 euro.

Tom Liekens (°1977) is afkomstig uit Heist-op-den Berg en geeft les aan de Herentalse academie voor beeldende kunst. Hij maakt monumentale schilderijen, houtsneden en collages. Hij toont een donkere fantasiewereld, bevolkt door personages die het midden lijken te houden tussen mens en dier. Zijn werken doen een beetje denken aan sprookjes voor volwassenen. Hoewel mythe en mysterie niet ver weg lijken, worden de figuren toch vrij realistisch weergegeven.
Voor wie thuis is in de Geelse culturele wereld behoeft de figuur Georges Vannuten geen inleiding. Op zijn eigen, onnavolgbare wijze begeleidt hij wel vaker tentoonstellingen en activiteiten. Hij zorgt voor een mooie mix van info en entertainment.


Als u zeker wil zijn van een plaatsje (het aantal deelnemers is helaas beperkt), kan u best inschrijven voor deze activiteit via davidsfondsgeel@gmail.com.