Fingerfood met Christof Lauwers en Hannes Vangenechten
Wil je graag wat meer weten over chocolade snacks? Hoe maak je een Mellowcake of een “fingerfood” gebakje? Op vraag van Davidsfonds afdeling Geel nemen Christof Lauwers en Hannes Van Genechten je op donderdag 27 april 2023 graag mee in hun wereld van de chocolade/patisserie. Ze tonen hoe je makkelijk heerlijkheden uit de oven kan toveren en nodigen je uit om hieraan mee te werken. Wat we maken in de bakkerij van Sint-Jozef Geel, kunnen we achteraf mee naar huis nemen.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk, de deadline is 21 april.
Zowel Christof als Hannes zijn afkomstig uit de Kempen en hebben tijdens hun opleiding gewerkt voor de gerenommeerde chocoladezaak DelRey in Antwerpen. Omwille van zijn passie voor het opleiden is Christof aan de slag gegaan als leraar chocolade en patisserie in Sint-Jozef Geel. Ook Hannes neemt de leerlingen binnen de afdeling Bakkerij op sleeptouw.
Ze kennen de ovens en infrastructuur in Sint-Jozef als geen ander en hun passie voor chocolade is besmettelijk. In 2021 heeft een oud-student van Sint-Jozef Geel, Yannick Haast, de prijs voor de beste praline gewonnen op de Belgium Chocolate Awards.
Snel inschrijven is de boodschap (het aantal deelnemers is beperkt). De deadline is 21 april 2023.
Wanneer: donderdag 27 april om 19u
Waar: Sint-Jozef Geel, Technische Schoolstraat 52, 2440 Geel
We spreken af aan het onthaal (V-blok).
Prijs: 12 euro voor Davidsfondsleden, 15 euro basisprijs.
Bij aanmelden te storten op rekeningnr BE84 7875 3307 3159
Inschrijven kan tot vrijdag 21/04/23.